Matblogg jag gillar

Sådär rent teoretiskt är det härligt att baka med barn. Alla skrattar och stökar och harmonin ligger som en väldoftande dimma över de välkammade kalufserna. I praktiken är det ungefär lika avslappnande som en hjärtattack.

Vill dock passa på att tipsa om en matblogg som jag brukar använda mig av. Idag blev det hennes morotskaka som faktiskt är den godaste jag någonsin smakat. (En kvinna som gör dubbelsats glasyr ”bara för att det är gott” är en kvinna i min smak.) Men även enkla och smarriga vardagsrätter finns här. Kolla om du behöver inspiration!

baking

Ett svar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s