Tillbaka upp i sadeln

Jag är en sån periodare då det kommer till träning. Om jag inte hade ett relativt kostsamt månadskort skulle jag säkert vara ännu latare men eftersom det är som det är tvingar jag mig dit alltid nu som då.

Var riktigt bra på gång här i slutet av sommaren och början av hösten men sen blev jag förkyld och därefter följde en vecka på all inclusive (vilket ju inte heller är direkt konditionshöjande) och ännu en förkylningsrunda.

Men nu jävlar! Om det så ska kosta mig tre dagar av oförmåga till normalt rörelsemönster ska den här kroppen pinas ur lite synder.

3 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s