Spice Girls

Såg idag en dokumentär om Spice Girls. Jag vet, you didn´t see that one coming, haha. Nämen på riktigt, den var riktigt rörande. Påminnde åter igen om vad som är viktigt: värdet av vänner för livet och modet att göra det som hjärtat säger.

Den finns ännu ett drygt dygn på arenan. Rekommenderar. Jag GRÄT!

4 responses

  1. Här tycker jag att de e riktit megakakkabajs att yle har upp klippet en dag efter att det visats. SVT är betydligt bättre som har upp klipp i en månad ifall jag minns rätt. De blir ju lite panik att hinna, och jag som varit bortrest hann ju inte se…. Riktigt dåligt av dom, FAKTISKT! 😦 Jag hade så också velat böla lite som jag garanterat gjort, jag bölar åt allt.

    • Jag tror nog att den varit där längre för detta var en repris som dessutom väntat på digiboxen ett tag. Yle brukar nog också ha uppe programmen en månad så du får skylla på mig för att jag frestar. Men sen tyckte jag mig faktiskt se att hela dokumentären fanns på Youtube så testa där!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s