Polis, polis…nam.

Det är ju sällan en fröjd att köra in till stan i rusningstid och dela farlederna med tiotusen andra pendlare men idag var det riktigt hopplöst. Trafiken stod och en lagom irritation byggdes gradvis upp hos mig själv och mina medtrafikanter.

Men sen i slutet av Åboleden ser jag likt en törstande i öknen oasen hägra, de gulblinkande trafikljusen och mängder av poliser som dirigerar oss fram med vänliga men bestämda händer. Och mittiallt känns det helt värt det. Raorrr.

Ett svar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s