Prestationsmorsan

Elaisa ska idag för första gång ta med sig en dagiskompis hem till oss. Är lite nervös och hoppas att jag inte fuckar upp detta på något sätt, typ förgiftar henne eller så. Tänkte köra det säkra kortet spaghetti, det tycker ju alla om?

2 responses

  1. Spaghetti blir säkert prima. Min erfarenhet är att dom låser in sig på rummet och leker, själv får man vara ifred. Sen får man städa så 17 efteråt och kanske hantera en extra gnällig unge som är utmattad efter spännande eftermiddag, men under tiden som gästen är på plats brukar allt flyta på extra bra. Antagligen kommer det att gå jättefint 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s