It´s all the little things that kill

Ni vet det där känslan då man tillbringat tjugo svettiga minuter med att krångla på två barn alla nödvändiga kläder, lirkat in fingrar i fingervantar och kämpat med dragkedjor på ålande, motsträviga typer och sedan kommer till dagis bara för att märka att de ska vara inne. Så sen är det bara att krångla av allt igen.

7 responses

    • Ja verkligen! Det finns stora lappar på dagis att om barnet inte själv kan sätta på sina fingervantar får de inga fingervantar ha. And I get it! Isåfall borde de ha dubbelt mer betalt. Fast det borde de annars också ha – fingervantar eller ej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s