En maträtt resten av livet?

Inget går upp mot Den Heliga Tre-enighten: pizza, öl och välvilligt sällskap. I afton blev det dessutom ett alster designat av kändiskocken Tomi Björk, en het härlighet toppad med bl.a. kräftor, janapenos och chilimajonäs. Majonäs på pizza är ju bara ett vinnande koncept!

Om jag bara fick äta en maträtt resten av livet (och inte hjärt- och kärlsjukdomar fanns) skulle det definitivt vara pizza.

Vad skulle du välja?

35 responses

  1. Är tokig i franskisar men det är väl inte någon maträtt. Skulle kunna äta dem varje dag om inte problemet övervikt fanns.

  2. Nu är jag så nyfiken att jag snart hänger mig i gardinen. Var exakt åts denna pizza? Exakt hur god var den? Kan du jämföra med annat jag känner till? Och vem var sällskapet? Om det var en kvinna är jag extra avundsjuk och det var en het man är jag också extra avundsjuk, men dubbelt mera nyfiken.

    • Det var en het kvinna! Och pizzan var också het. Lite som en asiatisk hamburgare blandat med pizza. Kanske det var det som gjorde tricket? Jag är ju en sucker för majonäs så jag kunde äta fast sågspån med majonäs. Denna finns på Classic pizza. Den var nog god men inte sjuuuu-huuuuukligt god. Men åt såklart hela ändå. 🙂

  3. Jag brukar ta grillad kyckling med auraost, brödet är ju naturligtvis fullkorn (finns nog andra alternativ som exempelvis honung-havrebröd). Sen ALLA grönsaker som dom har där, och toppar med vitlökssås (andedräkten kanske int är den fräschaste efter den kombon men jestas så gott det är!). Vaafalls äter dom det i Biggest loser? 😀 Det visste jag int. 🙂 Spicy italian är också superbt god, nog är alla ”subin” goda förutom ( i mitt tycke) vegetariska biffen. 😉

    • Nam-nam! Det blir bestämt en sväng via Subway inom en snar framtid. 🙂 I Biggest loser äter dom typ ”Veggie deligt” där de karvar ut lite av brödet och sen proppar den full med färska grönsaker så den är knappast fullt lika smaskig. Och vitlök är ju bara LJUUUVLIGT!

  4. oj, nej vad svårt.. Men det skulle nog kanske bli pizzapajen som jag brukar göra efter kusins recept. Typ pajbotten men med pizzaaktig fyllning, skinka, malet kött, bacon, svamp u name it.

  5. Jag är så osofistikerad i min smak att jag tror jag måste välja spagetti med köttfärssås. Eller laxpasta! Crap. Jag som trodde valet var enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s