Då man kissar ner sig

Var på kusin Annas 3-årskalas idag. Uno inledde starkt med att kissa ner sig och eftersom jag för en gångs skull inte hade med någon ombytesomgång fick Uno nöja sig med det som fanns att låna i de tre kvinnliga kusinernas garderob.

Nå, han är ju inte den som hänger läpp för en liten wardrobe malfunction utan tog Hello kitty-tröjan och volangbyxorna till trots för sig av livets goda. Känns som att det finns något att lära sig här.

unokalas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s