Män bakom ratten

Alltså, jag vet inte vad ni anser om den här saken men män som är bra på att köra bil does the trick for me.

Och då menar jag inte såna där som kör som om de var 18 och just fått körkort och riskerar livhanken på sig själv och andra, inte heller de där övernoggranna sölkorvarna som stryper sig själv med säkerhetsbältet utan de där manliga självsäkra männen som bara rattar sig fram genom livet. Aj että.

9 responses

  1. Jag har samma fiilis! Kom att tänka på om det kommer från våra trygga pappor men min pappa är ingen hejare på bilköras men däremot båtköras. Hans bilkörasteknik får en att vilja hjälpa till då han inte kommer ihåg att växla då han kör och talar i telefon samtidigt. Att informera honom om att man inte får telefonera och köra samtidigt och att för allas sinnesfrid vore det trevligt om han växlade till en större växel är som att lära en gammal hund att sitta. Lycka till bara! På tal om karlar; jag känner till en singel bilskollärare 😉

  2. Min stora turn-on, alltså STORA turn-on, är när en självsäker man BACKAR bilen, gärna då fickparkering. Och ser koncentrerad ut och håller i ratten medan han tittar bakåt för att se att han kör rätt. Oj oj oj oj. Oj. Jag är. så. heterosexuell.

  3. Pingback: Daddy’s Girl | Crunches not Cookies

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s