Ute och går av mig lite ångest

jagsöndag1

strand

hav

gula löv

röda löv

Jag har en tendens att slarva bort mig i min egen hjärna. Ett knep som dock alltid funkar är att gå i en timme. Jag vet, det är oftast det sista man vill göra då man ligger där i sin självömkan eller rullar runt i sin oro men om man bara lyckas ta sig ut och envisas med att sätta ena tassen framför den andra i en timme kommer det som tynger själen att lätta. Så även denna gång.

jagsöndag2

10 responses

  1. Ja! Promenader is the shit när det känns tungt i själ och hjärta. Man får ju bokstavligen distans och det är ju oftast det som behövs. Går en sväng varje dag, ibland långa prommisar och ibland bara korta svängar. Huvudsaken att man är borta hemifrån en stund.
    Ljus i hösten!

  2. Promenader har hjälpt mej med många hjärtesorger, o allmän ångest. Om jag mår riktigt kakka (som för tillfället när en annan fick jobbet jag drömt om sen 2005) så går jag ut i skogen med iPoden. Även långa varma duschar hjälper mot kakkafiilis. Kyllä se siitä! 🙂

    • Fy fan, vad dålig säkä! Bläääh. 😦 Men du ska se att det måste gå såhär nu för att du en bit längre fram ska vara öppen för något helt nytt och härligt som annars inte skulle ha haft plats i ditt liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s