Vinden har vänt

Som många av er vet så har mitt senaste år varit riktigt überjävligt. Men nu känner jag att det äntligen börjar vända – ens lite. Känner försiktiga förhoppningar om en ljus framtid flämta till här och där. Inser att jag har mycket att vara tacksam för.

jag2

Jag och Anne har denna vecka fått titta på de färdiga avsnitten av kommande säsongen av En kväll med Anne och Hannah och t.o.m. min inre prefektionist kan bara ödmjukt och tacksamt konstatera att slutresultatet är precis lika bra som vi vågade hoppas. Är så glad att vi snart ska få dela alla dessa historier och människoöden med er.

löv

Och så har hösten anlänt. Älskar hösten. Den kalla klara luften. Känslan av nystart och att allt är möjligt. Har några spännande idéer och projekt på gång nu som hjälper mig att hålla fokuset längre fram och huvudet högt även under tyngre dagar. Känner att det är min tur nu, vinden har vänt.

ljus

8 responses

  1. Oj vad skönt att höra att det kommit bättre tider, det är verkligen din tur nu. Och vet du, vi är typ grannar. På bilden ser jag ”min” busshållplats och i inlägget längre ner såg jag en husvägg som ser exakt ut som husväggen på typ andra sidan gatan. Tyckte mig se Elaisa där utanför nån dag här. Bor själv i de vita parhusen på kullen några meter framåt på vägen. Stalker-varning, jag vet, men jag är helt oskyldig…Anne kan intyga 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s