Daddy issues

Jag semestrar alltså för tillfället tillsammans med mina barn och mina föräldrar, överlag en förträfflig kombination, men jag vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till alla dessa antaganden om att jag och min farsa är ihop alltid då min mamma inte är närvarande. Antingen ser jag betydligt äldre ut än jag tror eller ser sen ser farsgubben betydligt yngre ut än de flesta. Min mamma å sin tur bara skrattar och tycker att det är kul att farsan ”ser så pass ung/rik ut att han har råd att ha en så där ung fru.”

Oberoende är det Heält Sjuäkt. Nu far jag till hotellbaren – ensam.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s