I´m baaa-aaack….

Jag och Anne hade en synnerligen lyckad Stockholms-tripp. Intervjuade bl.a. Pernilla Wahlgren (som bloggar om det HÄR)…

pernilla

…åt min livs första Pork belly (dog nästan av lycka i den processen) samt vilade mina sargade ögon på stiliga män.

marie

Och såklart, helt i enlighet med Lagen Om Alltings Jävlighet: efter att ha gått omkring bland det fina svenska folket och sett ut som en förlupen gråterska är min ögoninflammation nu som bortblåst. Så nu sitter jag här stjärnögd och frisk, ensam på kontoret. Känns lite som slöseri på något vis. Men, men. Skrämmer inte livet ur mina medmänniskor längre iallafall, alltid nåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s