Hej från Stockholm!

Ligger i ett beckmörkt hotellrum och väntar på att Anne ska vakna. Under tiden kan berätta att vi hade en mästerlig kväll igår. Först åt vi middag på Gondolen med vår svenska kompis Jacob, sen ramlade vi in på Södra Bar där Lisa Nilson hade skivrelease. I publiken fanns bl.a. Andreas Lundstedt och Sarah Dawn Finer, båda så underbart ljuvliga att man får fel i huvu. Efteråt lugnade vi ner oss med öl och ett kilo ost i hotellbaren.

Riktigt bra kväll enligt oss, lite osäker nu dock på vad vår svenska vän (som körde) tyckte men han ser ju glad ut på bilden iallafall.

20130924-082214.jpg

lisa nilsson

Snart blir det hotellfrukost. Planerar äta minst ett kilo ost till.

6 responses

  1. Åh ni ser perfekta ut men SHIT vad Lisa ser underbar ut, klänningen, håret, minen, allt! Hon har lovat komma till Finland i vår, jee! H.En som kan ALLA sånger utantill 🙂 Ha du hört när hon sjunger ”Jag saknar bergen” från musikalen Next to Normal (musikalen handlar om en bipolär mamma)..? Helt otrolig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s