Min hemliga njutning

Jag har ett hemligt nöje jag brukar ägna mig åt ibland. Inget att skämmas för egentligen men ändå kan det hända att man kastar ett ögonkast runt sig innan man greppar den blåa kundvagnen och beger sig in i Det Förlovade Landet…Lidl.

Ack, vilken fröjd att botanisera bland alla underliga halvgratis produkter. Några ostar och korvar här, ett pack öl där…i med en stekpanna, en blomkvast, diverse krämer och frysta läckerheter. Få rubbet genom kassan för en spottstyver. Det är nästan så det borde vara ett registrerat njutningsmedel.

Lidl_logo

Det enda dåliga med den här inrättningen är reklamerna som går på TV just nu. Om jag var gift med den mannen skulle jag göra en Anneli Auer in no time.

11 responses

 1. Jag var i lidl idag o kände mig borttappad o i slummen eller nåt. Skämdes lite o köpte i min desperation ens lite juice. Sen i S-market märkte jag att grönsakerna var ca 1 € DYRARE /kg i lidl än S-market! Såna i-landsproblem men jag kände mig nog lite lurad! 😀

  Annars är ju LIDLs kaffeglass världens godaste. Mums!

  • Jamen sidu, problemet ligger i din attityd! Man måste välkomna Lidl med öppna armar och titta på utbudet som en kärleksfull mor på dagisets vårfest. Snart lär du dig var guldkornen ligger. Och din S-market måste vara en mirakelbutik. Min brukar sällan kunna tävla med det tyska guldet. Men sen så handlar jag inte speciellt mycket grönt och färskvaror där utan mer charkisar och sånt.

 2. Under studietiden i Jeppis handlade vi en hel del på Lidl, speciellt till sitzer o dylikt. Bäst med nämnda varukedja är de nybakta brödet som de säljer åtminstone i Vasas butik.

 3. hahaha, du är nog bäst. Jag tycker också om Lidl. Fast jag har fördomar för deras konstiga korvar. Jag har inte smakat så det är nog bara fördomar. Jag tycks vara en korvrasist.

 4. Lidl är just bäst, bara man vet i vilka diskar man ska gräva. Och deras avocadon är sjukt bra! Och ananasarna (kul ord).

 5. vi handlar alltid där, allt basic stuff – grönsaker, rågbröd, ost, smör, mjölk, ekoägg. VARJE gång klarar jag mig med ca 30€ mindre än om jag laddade upp med samma mängd i min lokala K-affär. samma stuff får man ju ändå trots att displayen inte är lika attraktiv (och reklamen störande)

  • Jag upplever nog också att det är stor skillnad på vissa grejer. Och som de säger i en annan reklam: (inte för Lidl dock) ”Se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa.”

 6. Jag gör alltid felet att gå in på Lidl när jag har en lista med stuff jag måste handla, och de har ALDRIG allt jag behöver. Men jag köper alldeles massvis med stuff utanför listan och så måste jag släpa kassarna till butik nr 2 för att köpa det som inte fanns på Lidl. Då är man inte så glad…

  • Det är helt sant, de är ju inte lika välutrustade som vanliga matbutiker. Själv brukar jag bunkra upp där typ en gång i månaden med sånt som står sig länge och handla resten i ”vanlig” butik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s