Miley

Man kan säga vad man vill om Miley Cyrus´ VMA-framträdande men den här låten är ju bara så sjukligt bra. Visst kan man debattera den minst sagt lätta klädseln men å andra sidan, inte har hon ju nåt att skämmas för heller, haha, vacker som få. Hon har helt enkelt låtit det fara bara, pointsit siitä!

12 responses

 1. Jag ger också fulla poäng! Det där hammarslickandet känns lite needy, men annars sjukt bra låt och snygg är hon ju som bara vad.

 2. Alltså varför slickar hon en hammare!? Men en kropp to die for har hon ju nog! Nu vet jag! Det är nån ny diet, KANSKE, kanske får man en sån kropp som Miley om man slickar på en hammare istället för den där chipspåsen och dippen och godiset som ligger och väntar på mig… Jag ska testa den dieten… imorgon, eller senast på måndag 😉

  • Ja, den där hammarslickningen var nog lite too much för mig också… 😉 Och vet du, man ska njuta av livets goda och vara glad att man inte behöver gunga naken på en wrecking ball för att få bröd på bordet. (Fast Miley äter knappast bröd.)

 3. Om en man skulle vara lättklädd så skulle det inte ha blivit nån stor sak om det.
  Varför ska inte Miley få vara lättklädd?
  Jag tycker att Miley är bäst

  • Exakt! Grejen är väl där att män sällan behöver klä av sig för att väcka uppmärksamhet och i princip skulle inte Miley behöva göra det heller, hon är ändå en bra sångerska med bra låtar. Om hon sen VILL göra det är det såklart fritt fram.

 4. Äre bare jag som inte tycker det var så bra idé att näcka helt? Eller det är jag ju inte, annars skulle ju inte alla skämta om det. Näckande är en grej, men hon har gjort det på ett väldigt osmickrande sätt. Hon är alldeles för benig och smal, och liknar lite en äldre dam i videon som inte har ordentligt med kött på benen. Jag är ett stort GaGa-fan så jag är all for nudity, men jag är nog inte så intresserad av att se nån benig brud fladdra på plattrumpan. Kanske jag borde bli öppnare till att även tjejer med inte så snygga kurvor (eller inga kurvor) får näcka på videos. Jag är bara inte där än. Särskilt när hon inte är så där skitsmal av naturen utan antagligen svälter sig rejält. Då blir det lite väl poster girl for eating disorders, som knappast gagnar nån. Hade hon ätit 10 bullar innan videon hade jag vart fine, is all I’m saying.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s