It´s in the bag

Nu har vi spelat in den tredje säsongen av En kväll med Anne och Hannah. Tio avsnitt på sex dagar, premiär 4 november på Yle Fem.

Trots att vi har en tendens att både ljuga och överdriva så måste jag i ärlighetens namn konstatera att vi denna gång faktiskt är just där vi önskar vara. Ämnena är stora och ibland överväldigande men samtidigt naturliga delar av livet, vi är alla små och förvirrade ibland och fullständigt ovetandes om vilket som kommer att vara nästa steg på Lifvets Stigh. Är så glad och tacksam för alla människor som ställt upp och berättat sina historier. Är övertygad om att många av er tack vare dessa kommer att bli klokare, mer ödmjuka och mindre ensamma.

yletorn

studiotalo

skylt

anneloge

korridor2

studion20(3)

profil

Så det var det. Nu får jag återgå till att se ut som en hög med brinnande skit och typ läsa sjövädret eller nåt tills fortsättningen är beställd.

6 responses

  1. Härligt vännen, you did it! 🙂 Är stolt över dig. Verkar som ni haft roligt, o lite glamour rymdes sannerligen också med (bedömer jag utifrån de flashiga bilderna 🙂 ) Stor kram och hoppas du får vila ut nu i helgen!

  2. Gosh så jag saknade dej igår! Du hade verkligen behövt fira! Nästa gång hjälper jag dej att lobba babysitter (tänkte skriva babyshitter, mitt undermedvetna spökade lite)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s