Om förlossningsdepression

För er som inte kunde höra på diskussionen om förlossningdepression jag var med i på Radio Vega i fredags, ni kan lyssna på den HÄR. Förhoppningsvis kan vi alla tillsammans skänka lite ljus på detta ämne.

32+6

Detta är en bild från maj 2012 och det är Uno som ligger och trycker i magen i vecka 36. Hans ankomst gick ju sen riktigt bra tack vare fin hjälp från vårdpersonal och övriga närmast lidande. Monsters live in the dark. Så katten på bordet bara.

2 responses

  1. Har ”bara” erfarenhet av ”vanlig” depression. Men jo vi borde prata mera och öppnare om då vi mår psykiskt dåligt. Tycker Päivi Storgård är modig som öppet berättar om att hon lider av bipolär sjukdom.

    • Håller helt med dig. Ju mer vi vågar lyfta fram våra problem och otillräckligheter desto mer märker vi att vi inte är ensamma. Monsters live in the dark. Fram med dem i dagsljuset bara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s