Öl med het man sökes

Första inspelningsdagen bakom, imorgon fortsätter vi med bl.a. Andreas Lundstedt som gäst. (Ljuuuvlig man. Har på känn att han t.o.m. doftar gott.)

Lite anti-klimax dock att återvända från glamouren till förorten. Känns som slöseri att vara sådär tv-snygg då det enda karafolket i stugan är en 1-åring och min ex-svärfar. Jag menar, när ska man vara ute på stan och dricka öl med en het man om inte en kväll som denna?

smink1

Nå, det blir säsongspremiär av Nashville istället – dubbelavsnitt! Inte fy skam det heller.

10 responses

  1. Hahah, Jonna har så rätt!

    Jag skall också kyttä lite på Nashville, sen kan vi analysera det imorgon, tillsammans med Andreas!

  2. Neeeej! Inte i onödan het! (Jag skrev först get, hehehehee). Vad är är bättre än det när man kan konstatera att ‘du ser bra ut där!’ När man har en dag som man inte tänker riktigt så om spegelbilden, så vet man att nämen, det här går ju att fixa! Idag är det nu bara fjärde dagen i samma kläder och åtta månader sedan jag sist var till frissan. Idag är jag bara på låtsas ful! Men jag VET att jag är på riktigt het. Okej, jag menar inte att det skulle vara tråkigt att ha en het karl med öl. Tyvärr serverar livet oftare het öl med karl. Men det klarar vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s