Prestationsangst

Var idag på besök till min bror där vi fick födelsedagstårta, kaffe och vin. Uno fick en vänlig men bestämd kram av sina kusiner. Tänker att den kom lägligt för Elaisa har hela dagen gått efter honom och sagt att han är ”äcklig” och att hon vill ha en ”flickbebis istället”.

unokram

Det slog mig idag att vi om tre dagar ska börja spela in tredje säsongen av En kväll med Anne och Hannah. Tio avsnitt på sex dagar. Är väldigt glad och stolt över det innehåll vi har planerat så nu gäller det mest att genomföra, inte bli sjuk eller överlag moka sådär överdrivet mycket.

Fast å andra sidan så är det ju ändå folks klåperier som gör dem mer älskvärda. Ärligt talat, ingen gillar den som det går alldeles för bra för. Så låt det fara bara.

söndag

6 responses

  1. Lycka till! Jag ser så ofantligt mycket framemot den nya säsongen. Jee jee. Tii baa på baa! Ps. Jag tycker om när det går bra för peeps. Speciellt för fina typer som du och Anne. KRAMIS.

  2. Lycka till med inspelningar! Det blir säkert mega bra med en massa intressanta detaljer. Och så hoppas hoppas jag att ni har en avsnitt om detdär med HSP. Tummisar!

  3. Lycka till, jag väntar också på att få ser er båda på TV igen.
    Stackars småbröder, vår lilla-bror får höra att han är CP. Hmmm.
    Linnéa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s