Allt går över

Innan jag började jobba med media fylldes hela mitt liv med musik, är musikpedagog till utbildningen, har gjort otaliga keikkor, undervisat, skrivit låtar osv. Igår hittade jag en gömma med gamla inspelningar och fastnade speciellt för en textrad i en låt som jag minns att var väldigt starkt inspirerad av en viss person….

”I´d gladly give it all away to know there will be a day when I´ll recall something else than your face”

…och tanken slog mig: Vem fan tänkte jag på då?

Så där ser man åter igen, oberoende vad som händer, hur tungt och jävligt livet än ter sig, snabbare än du tror har du glömt vad som egentligen var problemet. Och fast du inte ens skulle glömma helt och hållet så kommer det alltid en dag då tanken på det hela inte berör dig speciellt mycket alls. Så hang in there. This too shall pass.

2 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s