Heja onsdag

Efter gårdagens körningsfiasko startade jag idag tjugo minuter tidigare och halverade körtiden. Trots att jag inte sovit på flera veckor är jag även överlag ganska nöjd idag, jeansen spänner inte sådär överdrivet mycket, håret är rent och jag kom ihåg att ta av mig de blå skoskydden förrän jag gick ut från dagis.

6 responses

  1. Jag är glad för varje dag jag inte kommer till jobbet med olika par skor på fötterna. Det har ju hänt. Så min check-lista är nuförtiden avaimet-on, puhelin-on, matkakortti-on, lompakko-on, samaa paria olevat kengät: ON.

  2. Jag tog lillkillen hem i dagistofflorna förra veckan. Det var först när han hoppade i en vattenpöl på Roban som vi båda märkte att han inte hade gummistövlar på sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s