På Radio X3M för en dag

Mogorron! Idag är det back to the roots för mig då jag ska vara co-host i Succe’morgon på Radio X3M tillsammans med Janne och Ted. Har ingen aning om vad vi ska prata om, är bara ombedd att befinna mig på plats kl.08-10.

Blev mer eller mindre inplockad från gatan att göra samma program 2005-2007 (då tillsammans med Petski Westerholm och Anne Hietanen, båda numera hjärteknipande goda vänner) och var helt ovetande om att mediabranschen skulle komma att bli min hemmaplan.

But here we are. Och idag är jag alltså tillbaka på ruta ett för en timme. Ska bli otroligt roligt. Du kan lyssna HÄR.

8 responses

  1. Jag lyssnade på Succemorgon på vägen till jobbet idag och hörde en så bra kvinna, som jag inte hade något minne av att hade pratat med Janne och Ted tidigare. När Janne nämde vem dom hade med sig blev jag så otroligt överraskad och glad! ”Men de e e ju duu” 🙂

    • Jag jobbade i tiden som sånglärare då jag blev intervjuad för ett tv-program, Nordiska videolistan, vars programledare var Petski Westerholm. Han och producenten tyckte att jag gjorde mig bra i rutan och bad mig provfilma. Fick jobbet och gjorde även en radioversion av listan, kanalen tyckte att jag var en ”natural” och erbjöd mig någon månad senare jobb som morgonprogramledare. Sedan dess har jag jobbat på Yle. 🙂

      I den här branschen är det inte så viktigt med att ha en utbildning på exakt rätt område, det handlar mer om talang och en fallenhet för yrket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s