Fredag för mig själv

Jag älskar att köra bil. Trots det hann jag bli 35 år innan jag skaffade mig en egen. Älskar frihetskänslan i att kunna hoppa in i den och i princip åka vart man vill när man vill. I afton unnade jag mig en kvällsrunda runt Esbo-hoodsen.

bil

Sexiga Västerleden.

väg

Var till IsoOmena och köpte en stereo, ögonkräm och Herbamare.

isoomena

Åkte via mitt hus och tyckte lite synd om mig själv för att jag inte kan bo där längre.

gård

Som tur finns det vissa säkra kort som alltid muntrar upp en.

kim

Nu blir det en romcom på TV och sen sömn. Ska upp tidigt och jumppa imorgon bitti varefter det blir karlar och sprit för hela slanten.

5 responses

  1. Jag är 40+ och har först också nu i höst en bil som är bara min. En liten röd sak som jag inbillar att är lite sportig. Jeee, härlig känsla. Ingen som jomar för att jag alltid lyssnar för hårt på musik. Fast bättre stereo borde jag ha. Musik skall vara så hårt på att man får hjärtklappningar när basen sätter igång.

  2. Har lite samma egenbils-high här också fast jag nog egentligen haft egen bil i 14 år redan. Men förra veckan köpte vi första ggn en kakkosauto, en liten skrutt med två dörrar som inte är till för att skjutsa barn utan för att skjutsa en ensam vuxen till och från jobbet. Och det är nåt särskilt med den där frihetskänslan, inga bilbarnstolar, ingen som skriker i baksätet, musiken på högt. Jag känner mig som 19 år igen nästan där jag kommer susande i en bil från det året jag var 19 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s