Inskolning, dag 5

Idag har Uno tränat på att vara ensam på dagis vilket i sin tur har gett mig hela FEM TIMMAR TID att göra precis vad som helst.

(Beslöt mig i något skede att aldrig lägga dessa dyrbara ”egentidstimmar” på tråkigheter som att städa eller diska, ska man tömma diskmaskinen kan man lika bra göra det medans någon står bredvid och marrar. )

Idag har jag således varit och tränat (riktigt vidrigt, kunde knappt ta mig ner för trapporna efteråt), solat (typ tredje gången i sommar jag haft tid för det), samt sett på Biggest loser. Och det är ännu 1,5 timmar kvar!

Det här är SÅ min semester. Nästa vecka börjar jag jobba igen så då blir det andra rutiner. Better enjoy it.

10 responses

  1. Du e så huippu ! Jag tycker så om att läsa din blogg för den är helt äkta ! Du bygger inte upp nån fasad, du skriver precis som det är ! Du är super !

  2. Helt bäst, sådär ska man göra! Njut av din tid Hannah! Jonbet är ju också ett bra ställe för egen tid, man kan läsa tidningen, surffa, dricka kaffe i fred och föra ostörda diskussioner med vuxna. Så bra tider har du framför dig ;). Synd bara att man int kan sova (fast jag nog nån gång i tiden testat på det också…).

    • Ja alltså, jobbet är ju som världens retreat i jämförelse med att vara hemma med två små barn. Om man dessutom råkar vara så pass lyckligt lottad att man gillar sitt jobb är dte ju ännu bättre. Och det ALLRA bästa är om man har ett jobb där man kan tjuvsova. Då jag var gravid och därmed helt sjukligt trött brukade jag ibland ta fram ett jättelångt dokument och sitta och halvsova med huvudet i handen, från dörren såg det ut som att jag läste koncentrerat, haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s