Röra på påkarna

Efter en sommar i sus och dus (and I mean SUS och DUS) tänkte jag idag göra ett försök att komma igång igen. Jag är ju lite av en periodare då det kommer till fysiska aktiviteter, helt enkelt för att jag aldrig kännt någon direkt längtan efter att sporta jättemycket, men efter en rejäl månads svullande ska det faktiskt bli riktigt skönt att röra på påkarna igen.

Imorgon – och speciellt i övermorgon – lär jag sen inte kunna röra på någon påk alls. Men det finns en viss masokistisk njutning i träningsvärk också.

3 responses

  1. Måste bara berätta att jag idag såg dina gullungar :). Vi hade talko på gården och jag stod och målade staketet när jag plötsligt känner igen en liten glad Elaisa som åkte förbi stående bak på en vagn med ett stycke Uno i. Så var där förstås också ett stycke Tuomas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s