Välkommen hösten!

Jess, äntligen är hösten här! Åtminstone för en dag. Men vi hamnar säkert genomlida nån typ av värmebölja ännu – åtminstone enligt kvällstidningarnas löpsedlar men i väntan på det njuter jag av kallare luft, tända ljus och hopp om att allt det där nya, fräscha som hösten för med sig snart ska komma igång. Kalla klara dagar, gömma valkarna i stora mysiga tröjor, sitta inne och berätta hemligheter utan minsta lilla dåligt samvete för att man inte är ute. Gotta love it.

9 responses

  1. Hej vännen! Håller med om att det var härligt befriande igår med lite ruskväder! Själv tände jag också ljus och det kändes riktigt avslappnande och kravlöst. Senare på kvällen tog jag och sambon en svängom i vardagsrummet till självaste Frank Sinatra – vet nu int om det beror på vädret – men mysigt var det i alla fall 😉 Puss o kram!

  2. Preciiiis sådär känner jag också! Håller med till 100%. Älska det krispiga småkyliga höstmörkret…och älska YLLESOCKOR och HALSDUK!! 🙂 Jee! Snaart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s