Lycklig på beställning

Nu då jag har några dagar ”ledigt” och bara har mig själv att hålla reda på blir jag nästan lite stressad av alla möjligheter. Nu borde liksom hela sommarens härlighet i all sin prakt och förunderlighet pressas in på några fjuttiga dagar. Blir lite nervös av min egen förväntning på att typ på beställning mittiallt vara gälit lyckad och lycklig.

Men jag gör det jag kan i det här läget, jag bjuder in en gammal god vän, vrider upp Gavin Degraw och märker att livet trots allt är ganska mysigt just ikväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s