Hej Vasa!

Efter en svettig bilfärd har jag och mina två avkommor nu anlänt till Vasa.

Har aldrig riktigt förstått det där då folk undrar att ”hur VÅGAR du fara med dem ENSAM?!?” Såklart är det enklare att resa om man är flera vuxna men man kan ju inte sitta hemma och trycka bara för att man är ensam. Faktum är att jag har två barn och vill jag åka nånstans är det bara att ta tjurarna vid hornen och gilla läget. (Vare sig jag gillar det eller ej då marrkören kör igång på baksätet.) Men nu är vi här och alla lever fortfarande.

14 responses

  1. Jag brukar undra samma. Det går nog bra bara man kommer iväg och tar marret an efter. Och för varje gång blir alla lite snällare! Ha så kul i Vasa!

  2. Hej glömde meddela att våra pojkar blev sjuka i början av vkan o tösen skickades på täyshoito. Så sku kanske inte ha hunnit med träffis. MEN nästa vka börjar hela familjen 8vkors LOMA så finns inga tekosyitä, vill du träffas så gimme a holla holla. Kanske en copa vino tinto?

  3. Jo, och det är ju inte bara bilande med barn som man möjligen hamnar att, eller gör, ensam. Det att jag äter ensam på restauranger, och inte bara lunch, så tycks vara också lite vågat. Eller att resa, gå på bio ensam osv. Det händer om man är singel. Jag har lärt mig att leva med det, men flera andra tycker att det är svårt. Vad gööööör du då när du är ensam och äter! Nååå, äter. Eller hur klarar du av att vara ensam hemma! Nååååå, jag kommer hem, är där, klarar av det. Typ. Ha det bäst i Vasa!

    • Bra point, det är ju precis samma sak där! Jag tycker du är strong som gör just sådant som vanligtvis anses vara antiviteter som ska nyttjas i sällskap. Hellre ensam än i dåligt sällskap. 🙂

  4. Det blir väldigt jobbigt om man jämt måste boka barnvakt och sällskap för att gå utanför dörren. förresten är det mera spännande att göra saker på egen hand och man träffar nya människor. känner igen mig i det Tubbs skriver. mitt värsta övertramp var väl när jag gick på bio helt ensam, Jeppis var i chocktillstånd.

    • Haha, kan tänka mig det. ”Men herregud, ska hon verkligen gå på bio ENSAM?!?” Och då är ju bio det typ sista stället där man verkligen behöver sällskap iom att man i flera timmar sitter i ett mörkt rum och koncentrerar sig på nåt helt annat.

  5. Jo liksom vadå ”vågar”, man har väl alternativen a) bli hemma eller b) far ut och leva. Mina är med på jobbet, på resor och allt däremellan, var skulle dom annars vara? Det finns inga alternativ så man gör ju bara, och bra går det ju för det mesta. Kudos ❤

  6. Är man singel utan barn får man tänka positivt. Man kan ha sina gamla uttvättade mensunderbyxor och ingen ser dem då man bor och sover ensam. Även somna med skitigt hår det är ju ändå ingen som ser vad man håller på med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s