Män i tank tops?

Ett fenomen som alltid dyker upp så här års är tank tops på annars välklädda fullvuxna män. Är det bara jag som tycker att det är något lite underligt med dessa armlösa plagg? Om man inte är AJ i Backstreet Boys förstås.

10 responses

  1. Säger spontant att nej män, do not do it. Men sen igen, om jag skulle se t.ex. Ryan Gosling ha den på sig så skulle jag ju smältta och le. Go figure.

  2. Sambon försökte få mig tänd på idén om att han sku börja använda en sådan. Jag mötte honom med kalla handen. Fast han är klättrare och har muskler är det endå inte nåt jag gillar! Hellre då helt utan tycker jag. Fast då kanske inte alla avarage Joen med liiite för många korvar i bagaget/magen där heller. :/ Ja lev och låt leva då kanske. Borde väl hänga mer i bara bikinis vi också. 🙂 Gillar den äldre damen (som jag först trodde var en stor man) som har palsta vid oss. Hon ligger där topless då solen skiner. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s