It´s been a shitty year

Ni som brukar läsa den här bloggen regelbundet har kanske förstått att det pyrt en del under ytan i det här lägret och eftersom det idag står i tidningarna finns det inte längre någon orsak att hemlighålla det hela, trots att jag givetvis inte desto mer kan kommentera det offentligt.

Bilden nedan är tagen för ganska exakt ett år sedan. Då var jag fem före att föda mitt andra barn men totalt ovetandes om att huset i bakgrunden några veckor senare skulle visa sig vara obeboeligt och att jag ett år senare skulle ha skiljt mig.

v-38

Keep your head up, nothing lasts forever.

22 responses

 1. Blä, skit och kakka… Att det kan finnas så oseriösa personer 😦 Hoppas på ett alldeles strålande kommande år! Och trevlig midsommar!

  F

 2. Kämpa på fina Hannah! Du har inte haft det lätt i år. Men vi ska vara positiva och tro på karma – både i fråga om skit år och i fråga om försäljarna… Trevlig midsommar!!

 3. Men skit också. Jag förstår inte hur människan kan utveckla teknik för att åka till andra planeter, men bygga ett jävla hus som ska tåla finskt klimat tycks vara fullständigt omöjligt!

 4. Herregud, ett sånt år du/ni haft. Du är så sjukt stark och klarar det säkert, men ingen ska behöva ta så där mycket skit på en gång. Hoppas ni har en topadvokat som ser till att rättvisa sker. Kämpa på-kramar, hoppas du kan njuta ev midsommaren!

 5. Nä men fy farao! Håller tummarna stenhårt för att rätt ska bli rätt! Vi får skicka in Ritari Ässä om ingenting annat fungerar! Du har onekligen haft ett turbulent och asigt år, men i något skede måste det vända. (Undrar om mitt hus också klassas som öky? Hoppas det, öky är coolt!)

 6. Är ledsen för din skull och att du tvingats leva igenom tre väldigt stora omställningar på ett år. Att få ett andra barn är ju roligt, men ingen barnlek det heller. Fuktskade-eländet har jag varit med om själv i en hyreslägenhet med en hyresvärdinna from ****. Tråkigt att också ni råkat ur för liknande pack 😦 kämpa på!

 7. Voj Hannah, allt ska man måsta vara med om. Hoppas det reder ut sig med huset – och med allt annat i ditt liv är jag helt säker på att det gör, när det är en tuff brud som du som är huvudpersonen!

 8. Det låter verkligen som ett skit och eländes år! Alltför mycket på en gång. Det må låta som en sliten klyscha, men det goda är att ni lever och är friska. Mina kusinbarns 40-åriga mamma dog i en bilkrasch för ca. en månad sen och för mig satte det verkligen saker i perspektiv. Det, att vi bor i ett hus, som p.g.a. fuktskador nu renoverats i över ett år och vi får betala för kalaset, känns plötsligt som peanuts. Med din härligt varma och positiva inställning till livet är jag helt övertygad om att allt i slutändan blir toppen-bra. Goda ting händer goda människor. Till sist.

  • Oj fy. Verkligen. Ibland känns det så otroligt idioitiskt att det ska måsta hända någon katastrof för att man ska uppskatta det ”vanliga” tillståndet. Men om inte annat så lär man sig att inte sweat the small stuff. Tsemppiä!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s