Återanvänd människor, återanvänd!

Var igår en sväng via barnloppiset Nella & Nuttu och kom som vanligt hem med en hel hög begagnade kläder åt kidsen. En klänning, två kjolar, två shorts, ett par byxor, två par skor – allt för den sammalagda summan av 13,50 euro. Återanvänd människor, återanvänd! Alla vinner, säljaren, köparen, miljön.

loppis

Dagens bonusfråga: vilket av plaggen har varit ute och visat upp sig idag?

8 responses

  1. Dom ”vita” shortsen?

    Jag har varit massor i N&N, Akseli och Lafkan. Jag har sålt på N&N nu 3 gånger. Tyvärr hinner jag inte fara dit nu när jag jobbar när dom bara jar förlängd öppethållningstid på måndagar. Måste försöka hinna nån dag för Ellen behöver kortärmade. :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s