Hett som i helvete

Sommaren i all ära men det är ju bara helt överjävligt varmt just nu. I smyg fantiserar jag om mörknande kvällar med tända ljus. Vad som helst bara man skulle slippa att alla var konstant klibbiga. Kvällens bakgårdspremiär för Unos del var dock en succé, efter några trevande kryp tyckte han att utelivet var världens grej.

unoterass

Gräset var han dock inte alls imponerad av.

unograss

Elaisa njuter för fullt som vanligt. Hon är minsann en glad prick den flickan. Förstår inte hur hon kan vara släkt med mig.

elaisahappy

11 responses

  1. Så jag vet att du kanske inte alltid känner dig glad och nöjd och att allt inte är saft-och-bullar hela tiden, men vet du vad? Nu, när jag själv känner mig nere och arg, då hjälper det faktiskt en hel jävla del att komma in hit och läsa vad du skriver. Att din blogg är en sån där äkta blogg, som inte skyggar och inte hymlar utan bara är. Tack för det!

    (Och oroa dig inte för hettan, om ett par månader är det slut och vi kan se fram emot 8 månaders mörker och kyla igen! 😉 )

  2. Hannah, mahtava blogi, olet ihanan rehellinen, Suomessa kun ei koskaan saa valittaa hellesäästä 😉 Muutenkin olen ollut iloinen, että olet uskaltanut puhua mm synnytyksen jälkeisestä massennuksesta avoimesti. Sairastuin itse vakavasti esikoiseni syntymän jälkeen (on lähes Unon ikäinen) ja se jos mikä oli kova paikka elämässäni. Miehen tuki on ollut jotenkin ensiarvoisen tärkeää, vaikka no joo eihän ne aina ihan kaikkea ymmärrä ja sitä kuinka herkkää aikaa lapsen syntymä naisen elämässä on. Senkin takia olin jotenkin 😦 kun luin teidän erosta etenkin kun teillä on nyt vielä kaksi lasta (en edes uskalla ajatella kokemani jälkeen). Toisaalta on mahtavaa huomata miten naiset selviävät – ehkäpä minäkin selviäisin jopa kahdesta lapsesta. Blogiasi on ihanaa lukea. Kram !

    • Kiitos kauniista sanoista. 🙂 Ilahduttaa kovasti jos voin antaa vähän lohtua ja toivoa jollekin. Paras lääke kaikkeen on tieto siitä että ei ole yksin. Muista myös että tutkimuksien mukaan esikoisen kanssa synnytysmasennusta sairastanut harvoin sairastuu uudestaan. 🙂 Tsemppiä sulle!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s