Barcelona-tips?

Ska åka till Barcelona på onsdag och trots att jag varit där en gång tidigare har jag inga direkta minnesbilder av ställen jag vill återbesöka. Eller visst, vi åt på en massa ljuvliga restauranger men nu har jag ju ingen aning om var de var eller vad de hette. Om du därute känner till nåt ställe vi absolut inte ska missa får du hemskt gärna tipsa nedan!

Anne och jag var där i januari 2012 såg det ut SÅHÄR.

4 responses

  1. Liz från Åland bor i Barcelona och har på sin blogg en massa tips på fina ställen; http://liztigt.com/. Man kan också anlita henne som guide! Vi var i Barcelona för 2 år sedan och jag längtar tillbaka! Vilken stad! Hoppas du får en fiiiiin resa!

  2. Ååh, Barcelona! Var där i slutet av mars och njöt! Om du vill äta god ”skinka” (jamón ibérico) skall du besöka http://www.enriquetomas.com/! Vi var in där på frukost och betala typ inget för smarriga smörgåsar, skumppa, kaffe etc.. Fast jag tror gubben i misstag tog fel betalt, haha! Men du kan ju ha tur 😉
    En restaurang värd att uppleva var också Los Caracoles! (www.loscaracoles.es)
    Ha en super resa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s