Audi-assholes

Få saker irriterar mig lika mycket som aggressiva bilförare. Alltså de där som kör förbi hela bilkön och sedan med våld svänger in rakt framför en, som tutar i trafikljusen eller kör så nära bakom en att man får god lust att bara tvärtbromsa bara för att sätta en rejäl buckla i deras splitternya Audi.

13 responses

  1. Haha! Jag var tvungen att visa detta inlägg till min kära man, som kör en Audi och just nu suktar efter att köpa en nyare och större. Hans kommentar: jag tutar aldrig i trafikljusen 😀

  2. Och oftast är chaufförerna medelålders män, inte ”pojkspolingar” som man skulle tro!

  3. jag höll på att bli överkörd av en Audi igår på ett övergångsställe, en bil stannade i ena filen, men tror du inte det kommer en Audi körandes i den andra som inte reagerade på det utan bara drog på, skulle jag gått ut som jag tänkte hade jag varit före detta. Gissa om jag svor högt!

  4. Haha, just igår kom jag å min man fram till att alla som kör Audi är galna.Inga trafikregler följs, å körstilen är väldigt farlig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s