Ett steg i rätt riktning

Har idag tagit ett stort steg för mitt eget välbefinnandes skull och varit och samtalat med en vis kvinna som förhoppningsvis med tiden kan hjälpa mig hitta lite riktning i livet. Det känns som att jag behöver det nu. Är nöjd över att jag svalt min stolthet och bett om hjälp istället för att envisas med att alltid vara Fröken Duktig och klara allt själv. Så…bra jobbat, jag!

9 responses

  1. Ofta kämpar vi på och tror på ensam är stark men det att våga erkänna för sej själv och andra att nu orkar jag inte mera och behöver hjälp då har man äntligen börjat vägen mpt en helhet igen… vet av egen erfarenhet med mycket i bagaget…..

  2. Låter som ett bra beslut! Varför drar man ut på det så länge, det gör ju så gott att lufta tankarna med en utomstående. I stället vimsar man runt i sina gamla tankemönster. Hoppas du hittat en person som det synkar med.

  3. Alltid ett gott val att släppa på trycket och prata av sig på ett konstruktivt sätt. Många av oss skulle må gott av det. Hoppas den visa kvinnan leder dig till nya insikter som för dig till ett bättre och lyckligare liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s