Vårtecken

Man blir ju lätt lite sådär socialt lat och blyg av att vara mammaledig, om jag lyckas gå till butiken är det program nog för den dagen. Gissa om jag således nu är på gränsen till burnout då jag varit en sväng till jobbet, gått på dagisets vårfest samt deltagit i husbolagets vårtalko.

Men faktiskt helt kul, det måste erkännas. Dagisbarnen var söta och det är ganska terapeutiskt att idka trädgårdsarbete. Dessutom bjöds det på korv och öl och bjuds det på korv och öl är den här chicken nöjd.

Sommarens första grillade korv (okej, korvar) – hur GOTT är inte det?!?

4 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s