Skitigt hår, mums

Ni vet den där fiilisen då man på morgonen känner sig lite lat och inte orkar tvätta håret utan tänker att ”ÄH, jag klarar det en dag till!” … och sen går man omkring och ångrar sig resten av dagen?

24 responses

  • Inte ens torrshampo kunde rädda mig idag! Visserligen ”torkar det upp” (yäk) hårbottnen men samtidigt blir håret som en risbuske. Men absolut bättre än ingenting!

 1. Hmm, låter bekant. På vintern heter räddningen ”mössa” och på sommaren ”lippis” :D. Nu borde jag således hitta en ny keps för sommarens dåliga hårdagar eftersom den tidigare varit i så flitig användning att den blekts av solen!

 2. Japp torrshampoo är ljuvligt! Har haft alla möjliga märken av denna vara och köpte nu baptiste… de är så bra! Och de liksom tom känns super rent!! Dont get it, men älskar denna produkt!

   • Voi vad dumt, jag är riktigt kär i det!! Och Batiste tycktes de ju heta!! He he man är så trött så man inga kan läsa mera!! 🙂

   • Det är ju alltid så olika på folk, olika produkter funkar olika på olika människor. Och det ÄR ju ett effektivt torrshampo, mitt här är bara en sån risbuske från förr att det inte riktigt fixar det. Men jag är glad för din skull!

 3. Ja, herregud! Just så där! För att om det är på gränsen på morgonen, så vet man då folk funderar på jobbet spontant att ”Oj, har det börjat regna ute!” att liksom WROOOM, över gränsen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s