Så får du ett roligare liv

Då livet känns trist och grått, förslagsvis då du kör hem från butiken, ska du vrida upp radion och förställa dig att du själv och allt annat rör sig i slow motion. Mittiallt är du stjärnan i en musikvideo. Typ såhär!

*…står vid triangeln och väntar, kisar lite trånande över axeln och kollar om det kommer nån bil…nehej, det gör det inte…rättar till solglasögonen och rattar världsvant upp på Route 66 (okej, Sököleden)…tittar ut över vägen som lyser gul i solnedgången…männen som är ute och rastar sina hundar tittar längtande efter blondinen i solglasögonen i den röda sportbilen (okej, farmanpeschååån) och tänker att ajajajaj…”

Sen är det bara att ställa sig och packa upp LIDL-kassarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s