Kvällens fråga

”What would you attempt to do if you knew you could not fail?”

– Regina Ducan –

Du behöver såklart inte berätta detta här men ifall du vill bikta dig anonymt är detta nu möjligt. Låtom oss alla iallafall våga tänka tanken! Lite spännande, eller hur? Oftast begränsar man ju sina göranden p.g.a. rädslan att misslyckas så det kan vara uppfriskande och ögonöppnande att försöka se på saker och ting utan rädsla.

12 responses

  1. Jag sku läsa mig färdig till ekon.mag. Huvudämne: redovisning. Nu får det bli något annat i stället -lika så bra, kanske 🙂

  2. Boka enkelbiljett till Bali. Åka longboard i L.A. Surfa. Studera marknadsföring. Jobba med hästar. Forska om hjärnan. Måla tavlor. Föreläsa om självkänsla. Illustrera. Bo i New York och gå på artschool. Sjunga i en gospelkör. Skaffa hund. Gifta mig. Få barn. Renovera 1800-tals hus. Segla. Springa maraton. Träna crossfit. Bli kundaliniyogalärare. Odla egna jordgubbar på en kolonilott. Designa en klädkollektion. Föda upp minigrisar. Bland annat.

    Skrev ett inlägg om ditt inlägg på min blogg. Kram på dig. Du är så fin. Jag sku vilja säga att jag tycker om dig. Men det låter så töntigt och lite creepy när jag inte har träffat dig IRL.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s