Det rör på sig

Vanligtvis är det ju lugna puckar i det här lägret men nu har ungdomen sannerligen tryckt på för att öka actionfaktorn i det här huset. Uno har lärt sig stå! (Eller stå och stå…han står ungefär lika stadigt som ett överförfriskat ishockeyfan vid grilldisken. Och är ungefär lika nöjd över att han över huvudtaget hålls på benen.)

unostår6.5.2013

Elaisa i sin tur har fått sin första tatuering. Det står Disko K-50 på den. Gissa vem som kommer att skryta och skräna i hundranittio på dagisgården imorgon?

elaisatatska

6 responses

  1. Måste bara kommentera, att du har otroligt söta barn!
    Vår småtyper på 3 och 5år har också fått sina första tatueringar på söndag, och visar dem stolt åt alla (fast de har fått nöja sig med Blixten McQueen och en kattunge som vi hittade på BR). Lillebror sade idag att de större pojkarna sagt att hans tatuering är ful, försök nu sen förklara att de antagligen bara är avundsjuka…

  2. Måste också säga att du har jättesöta barn! Jag har nu (vadå lite sent, två månader efter alla andra) läst artikeln om er i Kaksplus, helt super! Eftersom inte tidningen fanns i butiken mera fick jag snällt lov att börja prenumerera på den på Barnmässan, så jag sku få de två tidigare utkomna numren. 😉

  3. Lilla O ställde sig upp i sängen här i förrgår också. Eller jag har svårt att säga att han ställde sig upp, han lutade i mycket lutande ställning släsch hängde i sängens spjälor. Men han tog sig dit helt på egen hand från liggande ställning. Och är nu så begeistrad över det här att han inte någonsin mera vill sova i denna säng utan B.A.R.A. försöka stå. Suck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s