Dagens bekännelse

På tal att visa sanningen och vara öppen med sin skit… Är jag den enda som har såna här katastrofområden i sitt hem?

rådd

Hur jag än gör så är denna bänk alltid, alltid full med…tja,diverse. Men det är å andra sidan ganska praktiskt att samla allt odefinierbart (sånt som man helt enkelt inte orkar föra på rätt plats) på ett och samma ställe. På så sätt kan man snabbt röja övriga ytor som syns bättre.

Tilläggas bör att jag nu rensat bänken. Dessutom har jag lagat mitt livs första champinjonsoppa (trots att jag inte ens är speciellt förtjust i denna svamp) och den blev faktiskt inte alls dum! Känner mig som världens mästerkock fast jag inser att man kunde äta exempelvis ihopknölade A4:or om de var kokade i samma mängd grädde och smör.

8 responses

  1. Ha-haa. Jag har ju den inofficiella kategorin ”Anti-inredning” på min blogg. Och det där ser ut som småpotatis i jämförelse med hur det kan se ut här… 😉 Jäklar den där fiilisen när man de fakto sen RÖJT undan nåt! 🙂 (Och samtidigt klarar av att ignorera alla andra ställen som ser ungefär lika kritiska ut…)

  2. TACK ! Nu vet jag att jag är påriktigt inte den enda som har en paikka vart allt kräsä bara samlar sig på. Hos oss är det byrån i hallen. Där kan finnas allt.

  3. Hmmm, vi har också ett hörn av arbetsbänken som alltid samlar på sig en massa skit – räkningar, tidningar, lappar från dagis, telefonladdare, diverse verktyg å skruvar, min sminkväska, pennor, nåt enstaka smycke m.m. Men nånstans måste man ju sätta allt som man släpper ur händerna för det går ju inte att föra allt på sin rätta plats 😀

  4. Så praktisk din bänk med odefinierbara grunkor. Finns hos också, på trappan till övre våningen. Risken finns att man slår ihjäl sig men det är ju bara roligt med lite spänning här i livet.
    Ditt tips med A4 i smör och grädde skall jag pröva på nästa gång plånkkan är tom.
    Moro.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s