Helvetes jävla skit

Klockan är inte ens tio och jag är redan på gränsen till burnout. Har en lunchdejt med en kompis idag och trots att jag för inget i världen skulle orka släpa mig utanför dörren ska jag tvinga mig i duschen och ut. Det blir ju ALLTID bättre av att träffa en vänlig själ och få lite perspektiv.

tavla

8 responses

  1. Jag hade litet nervsammanbrott redan där kring åtta. Varje morgon faktiskt. Vår mellanson har varit på sitt ”soligaste” humör nu en tid och börjar sin ”jag vill göra världen galen” färd redan då han slår upp de stora blå på morgonen och sätter igång och retar gallfeber på resten av familjen.. Men jag bakade chokomuffins (för syrran sku komma på besök) och jag tror det blev lite bättre då vi slickade i oss av frostingen.
    Hoppas din dag blev bättre den med!

    • I feel your pain sister. 🙂 Vi åkte till Iso Omena och dödade nån timme med hot/muta om glass och vappenbalong. Ibland är det helt enkelt WHATEVER GETS YOU THROUGH THE DAY som gäller.

  2. Det värsta är ha en tidtabell och slippa iväg – jag tappar nästan utan undantag nerverna. Som tur sköter mannen förandet till dagis på vardagarna. Och därför föredrar jag pyamasdag på fredagar då jag är hemma, men nu i fredags skulle vi till familjecafe till klockan 10 och jag var hes redan klockan 8.30… MEN sen då man slipper ut ur dörren, ler och hälsar glatt på grannarna på gården som hört allt, så brukar dagen med program ändå alltid bli bra. Det är jätte tungt med en så häftig känslo berg-och-dal-bana man åker i med småbarn. Räddande för mig är att jag har vänner med jämnåriga barn!

  3. Svarar nu något så fjantigt som ”igenkänningsfaktor HÖG” (har läst det i någon svensk blogg)…Buhahahah. Whatever gets you through the day är mitt nya motto!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s