När gjorde du själv senast något modigt?

Igår ringde mittiallt grannfrun på dörren och frågade om jag vill komma hem till henne på middag ikväll, helt sådär extempore. Vi känner inte varandra sedan tidigare så därför tycker jag att det var ganska modigt av henne, nuförtiden är det ju inte att man ringer på hos varandra som man gjorde då jag själv var liten. Men kul, ska bli spännande att se var kvällen slutar.

11 responses

  1. åh, så najs att bli bjuden på middag! sist jag själv gjorde något modigt var när jag böt arbetsuppgifter i höstas. det är nog svårt när man ska lämna det vana/trygga och kasta sig in i något helt nytt.

  2. Kul med sådana grannar! Jag tycker om att veta vem som jag bor granne med. Jag var modig senast idag då jag tog till tals en sak som många gått och funderat på men inte velat ta det till tals då det är så svårt. Men jag vet inte om det är modigt för att jag gör dylika saker annars också. Som psykologen skulle säga, ei pelkää konflikteja ja uskaltaa ottaa esiin vaikealtakin tuntuvia asioita.

  3. Oj vad roligt! Du måste berätta hur det gick!
    Jag är inte särskilt modig av mig… Men jag tycker att jag är lite modig då jag vågar skaffa ett fjärde barn till ett redan rådande kaos med 3 huliganer 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s