Tack ni

TACK för alla vänliga och stöttande ord. Är så tacksam över att leva i en värld där det finns fina, snälla människor fulla av förståelse och omtanke.

Jag har valt att leva ganska öppet med mina tankar och känslor och med det kommer alltid risken att missförstås eller kritiseras. Jag har dock gång på gång märkt att (bortsett från några pisshuvuden här och där) förstår folk så mycket mer än man tror. Om man bara vågar ge andra chansen att komma in är man aldrig, aldrig helt ensam.

Pink-Heart

3 responses

 1. Jag vet inte heller vad jag ska säga, men känner att jag vill säga nåt ändå. Det är väldigt modigt att gå skilda vägar också, även om många tycker att det är att ta den enkla vägen. Jag tycker att det är modigt och svårt för att man faktiskt vågar ge varandra en andra chans att vara lyckliga. Och det kan vara speciellt skrämmande då man redan har familj.
  Kram!

 2. Jobbiga tider ni går igenom. 😦 Hoppas det blir bättre och lättare med tiden.
  Är nyfiken på hur ni tänker fixa det hela, om du vill dela med dig i nåt skede. Minns att det var det jobbigaste då vi skiljdes för en tid då äldsta sonen var liten, att måsta vara ifrån den lilla emellanåt (hade varit väldigt tätt bondna innan det). Men nuförtiden hoppas man ju bara på lite egen tid emellanåt! 😀
  Skitjobbiga val som vi tvinnat om miljoner gånger, men än håller vi ihop (på gott och ont, 11 år har man levt med den andra nu..). 😉
  Hoppas ni båda känner er ok med ert val! Kram på dig! ❤

 3. Ibland måste man göra svåra beslut. Kram och lycka till Hannah! Och kul att höra att du är på g med nya program. Det blir bra. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s