23 responses

 1. Måste säga att det stack till i hjärtat då jag läste detta, fast jag inte känner er. Men jag har aktivt följt din blogg i ca 1,5 år, och tycker alltid att du skriver bra och insiktsfullt! Önskar dig lycka och styrka på den nya vägen framåt.

 2. En massa virtuella styrkekramar ditåt. Också i mitt hjärta stack det till. Jätte fint du sagt om Tuomas!

 3. Många vänliga tankar! Jag blev gratulerad efter att jag skiljt mig. Hen sa, att det är ett modigt steg att ta, och därför gratulerar hen. Jag tyckte det var bra tänkt. Om hjälp behövs, så ger jag sånt! Är bra på att fixa saker. Alltså sådana som jag kan.

 4. Oj. Nu vill jag springa till dig och ge en kram. För även om det var en gemensam beslut, din, hans, whatever så betyder det ändå slut på något och det kan kännas tomt och sorligt. MEN, samtidigt är det ju förstås början på något helt nytt. Vi siktar oss in på det istället. STOR kram. Du är fin.

 5. Du är en väldigt fin människa som kan prata så gott om din exman efter er separation, det kan inte många göra. Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva, allt känns så fel och av erfarenhet vet jag att hjärtat är den muskel det är värst att ha ont i så inga ord är säkert så tröstande nu. Du är en stark kvinna, och då du inte orkar vara stark är det okej det också. En dag i taget, allt har sin tid.

 6. Jag läste detta idag på dagen då jag slösurfade på Iltis sidor och mitt hjärta gjorde ett litet skutt då jag såg det. Men, ni är två vuxna människor som säkert gjort ett stort och svårt beslut, hur svårt och jobbigt det än känns så blir ni båda säkert lyckligare i längden på detta sätt. All lycka och styrka åt dig, supa’woman!

 7. Även jag snubblade över nyheten på Iltis sidor idag på eftermiddagen. Det kan inte ha varit ett lätt beslut. Gillar följande ordspråk: ”Respect yourself enough to walk away from anything that no longer serves you, grows you, or makes you happy.” Styrkekramar, modiga du!

 8. Även jag kände ett sting i mitt hjärta då jag såg nyheten, efter att ha läst din blogg ett tag kändes det nästan som att höra om en god vän. Men jag ser framför mig att ni blir ett av de där underbara separerade paren som t.ex. på barnens framtida födelsedagar skrattar tillsammans och är hur bekväma som helst i varandras sällskap.

 9. Sen blir det ju oftast bra i nåt skede hursomhelst. 🙂 Lite upp och ner och hit och dit före det bara.
  nimim. Kokemusta on

 10. Nu vet jag inte alls vad jag ska skriva men typ allt det fina som sagts redan här ovan. Har erfarenhet av en viktig människa som detta hänt till nyligen och är mäkta imponerad på hur stark, glad, skrattande, vacker livsnjutare hon blivit efter det. De har två barn. Svårt beslut så klart men inte alltid fel och tror att ni båda klarar det galant (oftast). Läste boken ”Happy, happy” i somras för att förstå bättre och maaaan så bra en var. http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=9173893919&lang=fi

  Hur som helst. Du e bra, fin, modig, vacker, bra morsa, chillig o rolig. Du klarar dig nog i livet. Ni verkar nog båda som typer som klarar sig ur detta. Kram.

 11. Alltså den där smärtan som kommer när man skiljer sig, den önskar man ju inte åt nån. Men balansen och zen-fiilisen efteråt, när beslutet är fattat och man fått smälta det, och den nya vardagen börjat rulla på – DEN känslan är skön! Kram på dig!

 12. Läste detta först nu! Vill ge dig en kram och säga det jag alltid säger, att allt ordnar sig alltjämt på något sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s