Loppisfynd

Har haft ett bord på självbetjäningsloppiset Nella & Nuttu i snart en vecka och det verkar som att en hel del faktiskt försvunnit också eftersom jag kunnat fylla på lite varje dag. Ofta är ju barnkläder så pass lite slitna att det känns som synd och skam att lägga bort dem men alltid trevligt om någon annan liten kan ha nytta av dem istället. Själv plockade jag på mig dessa tre vårtröjor åt Elaisa för den nätta sammanlagda summan av 8,50 euro.

tröjor

Jag har fortfarande kvar en hel del snygga babykläder (st.56-74) och flickkläder för 1-3-åringar, titta in om du har vägarna förbi. De är halvgratis och finns kvar vid bord 10 till torsdagens slut.

6 responses

    • Tack detsamma! Vi är nästan back to back då nästan för bord 37 är rakt bakom mitt, detta vet jag för att där ligger ett BERG med råddigt grejs som ständigt svämmar över till mig. 🙂

  1. Förstod först att folk stulit dina saker, men dom har kanske blivit köpta! BRA. Men, det är ju ett problem, att folk far iväg med saker från loppisar. Eller OKEJ, från butiker också men det känns alltid lite konstigt att vara och sälja på loppis och märka toma byglar vinglandes när någon plockat med sig lite kläder i kassen. Liksom JAG ÄR INGEN BUTIK!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s