Hurra för Kela-Kvinnan!

Ibland då livet känns trögt kan det vara bra att försöka fösa undan ens några tråkiga, äckliga, jobbiga saker man har liggande. Man kan liksom lika bra göra dem på samma dåliga fiilis. (Dessutom brukar det alltid hjälpa att känna att man får något gjort.)

Idag hasade jag mig således till FPA för att gnälla till mig lite extrafyrk. Hade förberett mig på låååånga köer och sura tanter men efter bara tre minuter kom jag fram till världens härligaste Kela-Kvinna som tipsade om en massa pengar jag inte ens vetat att jag kunnat söka. Hurra för henne! Kela-tanten som orkar försöka trots att hon säkert har världens mest otacksamma klientel.

8 responses

  1. Vill du dela med dej av tipsen..? 🙂 jag blev just på vårdledigt o jestas så inkomsten sjönk :/ kram!

    • Ja verkligen! Nu minns jag inte vilket tillägg det var hon tipsade om, det beror ju så mycket på hur ens livssituation ser ut osv, men ring dit och fråga! De har nån typ av kundbetjäningskampanj på gång nu. 🙂

  2. Med risk för att låta nyfiken, okej erkänner jag ÄR nyfiken, funderar jag på en sak du nämnde för en tid sedan. Det var något jätte spännande, jätte hemligt som hände då. Så spännande att du inte ens själv kunde delta i mötet (?). Du lovade berätta senare, men det tror jag inte du har?

    • Aj sidu bara, det är helt sant det! Du din skarpa kvinna. 🙂 Kan tyvärr inte ännu heller berätta något om detta…och det är nu kanske inte SÅÅÅ spännande att man behöver förlora sömn över det men ska nog berätta sen då det är okej.

  3. Jag har den underbara fördelen att jag har en kompis som jobbar på Kela! Alltid när jag behöver råd eller nåt kört ihop sig så är det bara att ringa henne å så fixar hon allt på nolltid 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s