Meningen med livet?

Ska på lunch med en journalist från tidningen Anna, tanken är att jag ska leverera typ meningen med livet. Eller åminstone dela med mig av tankar som kan göra det hela lite lättare.

Vanligtvis ääälskar jag ju att dryfta dylikt men just nu känns det dock inte alls som att jag är rätt kvinna på rätt plats. Hur ska jag kunna hjälpa andra då jag knappt kan hålla mig själv flytande?

Nå, håret är iallafall snyggt. Åtminstone ännu. Alltid nåt.

20130408-115639.jpg

EDIT: Journalisten som intervjuade mig var helt underbar och gav mig massor med energi och glädje. Där ser man då, what goes around, comes around. Ge av dig själv så får du tillbaka.

15 responses

 1. Att vara snäll med sej själv, så kan man vara snäll mot andra? Om jag inte själv mår bra kan jag inte hjälpa eller vara kiva mot andra. Öh. Jag jobbar på del 1 ännu.

  Och wow, så fin du är!

  • Varför är det så mycket svårare att vara snäll mot sig själv än mot andra? Om jag var lika ful i mun åt andra som är åt mig själv skulle jag inga vänner ha. 😉

 2. Nästa gång jag går till frissan tar jag med ett foto av dig, påriktigt! Ditt hår är härligt, superfina ränder! (Tillsvidare är jag så snål/pank att jag klipper och färgar håret själv…)

  • Tack, vad roligt att höra! Vet du, jag brukar också oftast färga och slinga själv! Har gjort det typ hela livet så man börjar ju få lite grepp på det. De senaste två åren har jag oftast färgat i frissan men vet du, blir oftast besviken så funderar på att återgå till det egna handarbetet igen, åtminstone vad gäller färgen, klippa kan jag inte alls.

 3. Men varför är det så viktigt att vara framme? Om du har svårt borde du ju sköta om dig och kanske tala med dom närmaste hellre än med veckotidningarna.

   • Håller definitivt med Hannah här. Hennes uppriktighet är guld värd och jättefräsch. Mera sånt av alla! Och jag tror definitivt inte att det ena utesluter det andra.

 4. Vad du e vacker. Har själv småbarn och försöker pimppa till mej men känner mej inte så snygg och fräsch som jag skulle vilja och så ser man dej och WOW!!! Hur gör du??

  • Oj tack snälla du, vad snällt sagt. Fast jag ser ju inte ut såhär vanligtvis, hehe. Men då jag vill vara fin brukar jag satsa på lockigt hår och mycket smink. 😉 Många är rädda för mycket smink men det behöver inte ge ett hårt intryck bara för att det är rejält tilltaget. Lär dig göra ett snyggt ”smoky eye”, funkar varje gång.

   • icka att förglömma dina röda läppar! Gillar skarpt att nån vågar sätta ett rött läppstift! Sj känner man att man sticker ut för mycket fast kanske inte andra tycker det men det är väl för att man inte är van att bryta sitt vanliga sätta på läppglans eller nån diskret färg!

   • Testa ett läppglans med färg i! De ger lite mer men hoppar inte någon på näsan. Själv är jag ingen läppstiftsmänniska men har glans i typ alla nyanser. Exempelvis Glamshine 6h från Loreal (nyans 405) är fin och lättburen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s