100 armhävningar?

Vad tror vi om detta? Är det möjligt?

Jag är ju typ världens fysiskt svagaste person men tänkte att jag skulle give it a go. Det är trots allt snart säsong för ärmlöst och ja, kanske detta ens pikulite kunde motverka det allmänna förfallet. Vill någon försöka med mig?

aerobics_9_push-ups-w

(Givetvis med knäna i golvet. Någon måtta får det ju vara.)

17 responses

 1. Låter som en bra utmaning, I’m in! Försöker också göra plankan varje dag, men det blir väl 3-5 gånger per vecka. 🙂 Där spelar det stor roll om jag gör plankan före eller efter träningen. Speciellt i slutet av ett träningspass orkar jag knappt alls, men om jag plankar före känns det oftast mycket lättare. Kroppen är en spännande maskin!

  • I’m no expert men kunde tänka mig att det är bra att göra plankan före för då är de djupa magmusklerna mer aktiverade även då du tränar annat efteråt? Men kul att du är med!

 2. De där ska nog vara fullt möjligt. Har m¨nga gånger läst på diverse ställen att armhävningar är en sån övning som man utvecklas väldigt snabbt i. Och märkte själv samma när jag gjorde Jillian Michaels 30 Day Shred video, efter någon vecka gick armhävningarna tusen gånger bättre. De e annas superbra hemmaträning, bara 20min dessutom och man tror att man varit påen timmes aerobic när man e klar 😀

  Tror jag ska testa om jag också sku orka med den här utmaningen 🙂

 3. Jag är också med! Men hey come on, inga knän här nu, tänk så coolt det sku vara att dra 100 armhävningar UTAN knäna i golvet! Worth a try, tänker jag.

  • Muahahaha, good one! Jag kan sidu inte ens göra EN riktig armhävning så jag kör nog med knäna i golvet. Men jag lovar att ta hatten av och heja på dig då du kör järnet!

 4. 100???? Bra om jag orkar med 15! Men ok, jag kommer med. Skall vi hålla på med dethär ända fram till juni, eller så länge tills vi klarar 100? (jaiks!)

  • Jag vet, samma här! Just därför kan det ju vara spännande att se hur det går. Jag tycker att vi satsar på de här sex veckorna och ser hur vi utvecklar oss. 🙂 Efter det är det ju fritt fram för var och en att välja hur den vill fortsätta. Men kul att du är med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s